Actueel

Waarom de Dorpsraad Warnsveld staat voor het behoud van de bibliotheek EN DUS ook ’t Warnshuus?  

  * Bibliotheek is een basisvoorziening: namelijk voor iedereen de lees- en leer’tuin’ * Er is een veilige fietsroute naar ’t Warnshuus. * ’t Warnshuus is met bibliotheek DE plaats voor ontmoeting en verbinding * Zij zijn onlosmakelijk met elkaar […]

Lees verder

Meer nieuws »

Evenementen

Repair Café Warnsveld in ‘t Warnshuus 13 november 2018

Repair Café Warnsveld is er iedere tweede dinsdag van de maand van 19:00 tot 21:00 uur. Doe mee in het Repair Café in Warnsveld! Wat doe je met een apparaat met een haperend mechaniekje? Of met textiel waar een naadje […]

Lees verder
God Warns
brug.jpg

Repair Café Warnsveld in ‘t Warnshuus 13 november 2018

Geplaatst op: 24 oktober 2018  |  rubriek: Evenementen

Repair Café Warnsveld is er iedere tweede dinsdag van de maand van 19:00 tot 21:00 uur.

Doe mee in het Repair Café in Warnsveld!

Wat doe je met een apparaat met een haperend mechaniekje? Of met textiel waar een naadje van los is of mottengaatjes in zitten? Of een stoel met een kapot pootje? Weggooien? Mooi niet!
Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het landelijke opererende Repair Café willen we daar verandering in brengen. Zo wordt er bijgedragen aan het verkleinen van de afvalberg.
Het Repair Café Warnsveld is ook bedoeld om buurtbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen. En te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in de buurt aanwezig zijn. Samen repareren kan leiden tot heel leuke contacten in de buurt.

Er zijn diverse vaklieden aanwezig op het gebied van textiel, hout, elektra, elektronica, fietsen, mechanieken, solderen enz. Zij helpen u bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.
De materiaalkosten worden ter plekke contant afgerekend en een vrijwillige bijdrage voor de service wordt op prijs gesteld.

De bar van ’t Warnshuus is vanzelfsprekend geopend.
Ook vrijwilligers op alle gebied en donateurs zijn van harte welkom!

  • Evenement datum
  • Locatie:
  • Organisator: