Actueel

Nog een paar weken en het is zomervakantie.

De afgelopen maanden zijn er veel zaken, onderwerpen, en vragen bij ons langsgekomen. Van vervanging van riolering tot speeltoestel plaatsen tot Zonnestroom van Zutphen Energie, enzovoort, enzovoort. ‘t Warnshuus en de bibliotheek blijven zeker ook onze grote aandacht vragen. De […]

Lees verder

Meer nieuws »

Evenementen

Dorpsfeest Warnsveld 2019

Op 16, 17 en 18 augustus drie dagen dorpsfeest met muziek, kermis, rommelmarkt en foodtrucks in Warnsveld.

Lees verder
God Warns
brug.jpg

Nog een paar weken en het is zomervakantie.

Geplaatst op: 8 juli 2019  |  rubriek: Nieuws

De afgelopen maanden zijn er veel zaken, onderwerpen, en vragen bij ons langsgekomen. Van vervanging van riolering tot speeltoestel plaatsen tot Zonnestroom van Zutphen Energie, enzovoort, enzovoort.

‘t Warnshuus en de bibliotheek blijven zeker ook onze grote aandacht vragen. De gesprekken zijn nog gaande. U hebt vast ook gelezen dat de bibliotheek een FanPas heeft ingesteld. U kunt deze aanschaffen waarmee u de bibliotheek Warnsveld steunt. En u krijgt er wat voor terug: korting op workshops en lezingen. Hoe meer FanPassen, hoe groter de kans dat de bibliotheek blijft. Het is ook mogelijk een donatie aan de bibliotheek Warnsveld te doen. Kijk op de site van de bibliotheek of vraag het aan de balie in ’t Warnshuus.

Dat is toch waar we met z’n allen voor gestreden hebben, eind vorig jaar. Waar de politiek van heeft gezegd dat ’t Warnshuus met de bibliotheek moet blijven. Daarom steunen ook wij als Dorpsraad deze FanPas.

We rekenen ook op u.

Als Dorpsraad zullen wij er ook even tussen uit gaan. U kunt ons echter altijd bereiken: info-dorpsraad-warnsveld.nl of via nummer: 0616523148. Wij zijn 10 juli nog aanwezig, de week erna gesloten. Woensdag 28 augustus bent u weer van harte welkom en staat de koffie voor u klaar.

Er is de komende periode nog veel te doen. Ook zijn er een aantal evenementen. Een kleine greep hieruit:

12 en 13 juli: zomerconcerten van Excelsior op de Dreiumme,

16 t/m 18 augustus: Dorpsfeesten,

23 augustus: herdenking warmterecord van 38.6 van Warnsveld. In de Martinuskerk kunt u alvast een kleine expositie zien over het warmterecord. Met enkele attributen van toen de 38.6 graden gemeten werd oa enkele documenten en een paar schilderijen van dokter Thate die het warmterecord gemeten heeft. De Martinuskerk is in de maanden juli en augustus open.

30 en 31 augustus: Gondelvaart.

We wensen u alvast een goede, mooie zomerperiode. We zien u hopelijk eind augustus.