Actueel

Warnsveld 75 jaar bevrijd

Het Comité herdenkingen 2e Wereldoorlog Warnsveld, de Dorpsraad Warnsveld en ‘t Warnshuus organiseren in verband met dit jubileumjaar een speciale tentoonstelling, “Warnsveld 75 jaar bevrijd”. Onderdeel van deze tentoonstelling is o.a. een boekpresentatie, “Dat offer is groot geweest”. Verder zijn […]

Lees verder

Meer nieuws »

Evenementen

Vanaf 14 december een week vol activiteiten onder de titel (B)LINK

Samen met ’t Nut gebouw (Perspectief) organiseert ’t Warnshuus voor de inwoners van Warnsveld en Leesten van 14 tot en met 22 december een week vol activiteiten en optredens afwisselend in ’t Nut gebouw en ’t Warnshuus. Het thema van […]

Lees verder
God Warns
kerk.jpg

Eindejaarsbericht

Geplaatst op: 12 december 2019  |  rubriek: Nieuws

Het jaar 2019 is bijna ten einde en zoals gebruikelijk kijken we dan allemaal  terug naar gebeurtenissen in het afgelopen jaar. Voor de Dorpsraad was het een intensief jaar.

Er zijn heel veel zaken gepasseerd. Grote en kleinere maar allemaal om het belang van Warnsveld en de Warnsvelders te behartigen.

Eén punt wil ik hier met name noemen; het behoud van het Warnshuus en de bibliotheek in het Warnshuus. Daar heeft de Dorpsraad zich enorm voor ingezet. Maar wij niet alleen. Er is een “denktank” opgericht waarin ter zake kundige mensen zitten. En met behulp van vele betrokken burgers is er actie gevoerd. U kent het resultaat, de bibliotheek is weliswaar in iets afgeslankte vorm blijven bestaan en het Warnshuus draait als nooit tevoren.  Daar zijn natuurlijk ook de coördinatoren van het Warnshuus heel druk mee geweest en ook zij hebben zich tot het uiterste ingezet.

Al met al kunnen we op dit moment het jaar afsluiten met een gevoel dat we hard gewerkt hebben maar dat het op allerlei fronten ook wel resultaat heeft opgeleverd.

Het spreekuur van de Dorpsraad komt te vervallen op woensdag 25 december en 1 januari.  Woensdag  8 januari 2020 staan we weer voor u klaar.

Rest ons als Dorpsraad nog u allen een fijne feestdagen toe te wensen een heel voorspoedig 2020!