Actueel

Warnsveld 75 jaar bevrijd

Het Comité herdenkingen 2e Wereldoorlog Warnsveld, de Dorpsraad Warnsveld en ‘t Warnshuus organiseren in verband met dit jubileumjaar een speciale tentoonstelling, “Warnsveld 75 jaar bevrijd”. Onderdeel van deze tentoonstelling is o.a. een boekpresentatie, “Dat offer is groot geweest”. Verder zijn […]

Lees verder

Meer nieuws »

Evenementen

Vanaf 14 december een week vol activiteiten onder de titel (B)LINK

Samen met ’t Nut gebouw (Perspectief) organiseert ’t Warnshuus voor de inwoners van Warnsveld en Leesten van 14 tot en met 22 december een week vol activiteiten en optredens afwisselend in ’t Nut gebouw en ’t Warnshuus. Het thema van […]

Lees verder
God Warns
kerk.jpg

Vanaf 14 december een week vol activiteiten onder de titel (B)LINK

Geplaatst op: 12 december 2019  |  rubriek: Evenementen,Initiatieven

Samen met ’t Nut gebouw (Perspectief) organiseert ’t Warnshuus voor de inwoners van Warnsveld en Leesten van 14 tot en met 22 december een week vol activiteiten en optredens afwisselend in ’t Nut gebouw en ’t Warnshuus. Het thema van de week is verbinden en samenwerken vandaar de naam van deze bijzondere week (B)LINK.

 • (B)LINK start de op zaterdag 14 december van 10.30 – 17.00 uur met de Kerst Creatief markt in ’t Warnshuus. Gratis toegang.
 • Op zondagmorgen 15 december om 11.30 uur een prachtig koffieconcert met als titel Kerst Sing Along van muziekver. Excelsior uit Warnsveld in ’t Nut. Gratis toegang.
 • Op maandagmiddag 16 december van 14.00 – 16.00 uur worden er gezamenlijk kerststukjes gemaakt in ‘t Warnshuus. Bloemisterij Rozus uit Warnsveld gaat dit verzorgen. Deelnemers betalen de materiaalkosten.
 • Dinsdagavond 17 december om 19.30 uur staat in het teken van Oud Warnsveld. Jan Rossel en Meindert Hagenbeek nemen u mee met oude filmbeelden, foto’s en verhalen door de geschiedenis van Warnsveld. Deze avond wordt in ’t Nut gebouw gehouden. Gratis toegang.
 • Op woensdagmiddag 18 december vanaf 15.00 uur zijn de kinderen welkom in ’t Warnshuus voor een creatieve middag. Zij gaan op panelen de mooiste schilderijen maken. Deelnemen is gratis maar wel graag van tevoren opgeven.
 • Op woensdagavond 18 december vanaf 19.30 uur kunt u deelnemen aan verschillende workshops country dancing in ’t Nut gebouw. Gratis deelname.
 • Donderdagavond 19 december om 19.30 uur zal bondstrainer lion de leeuw een biljartclinic verzorgen in ’t Warnshuus. Gratis toegang.
 • Op vrijdagavond 20 december vanaf 20.00 uur geeft de formatie BuBLBL troubadours een mooi optreden in ’t Nut gebouw met NL-talig repertoire van bekende troubadours zoals Jacques Brel, Bram Vermeulen en Robert Long. De toegang is gratis.
 • Op zaterdag 21 december om 16.00 uur komt de op dit moment populaire schrijver Özcan Akyol een lezing houden in de Bibliotheek in ’t Warnshuus. Toegang € 12,50 incl. koffie en een borrel na afloop. Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek en The Read Shop Express. U kunt zich opgeven via info@graafschapbibliotheken.nl
 • (B)LINK zal worden afgesloten op zondag 22 december met een culinaire reis door Warnsveld onder de titel ‘Wandelgangen’. Om 15.30 uur zal in ’t Nutgebouw gestart worden met een amuse, daarna door naar de molen van Warnsveld voor een mooi verhaal, midwinterhoornblazer en een versnapering. Tussenstop bij de Dierenweide. De hoofdmaaltijd wordt genuttigd in ’t Warnshuus om daarna weer te vertrekken naar ’t Nut gebouw voor de afsluiting met muziek. U hoeft niet te lopen want de organisatoren van (B)LINK zorgen voor een paardentram! Bijdrage € 6,50 p.p.

EEN MOOIE SAMENWERKING VAN ’T WARNSHUUS EN ’T NUT GEBOUW ONDER DE TITEL (B)LINK.

 • Evenement datum
 • Locatie:
 • Organisator: